Over Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica. In Nederland hebben we ruim 140 winkels.
Dagelijks zijn meer dan 1200 professionals in onze winkels, onderweg en op het hoofdkantoor bezig om onze klanten te helpen aan de allerbeste oplossingen.

Onze organisatie is gebouwd op drie pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij.

Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Dat doen we met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij onze winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek.

Wij zetten altijd nét dat stapje extra
In de Expertwinkels is er overzicht, de uitstraling is fris en er is alle ruimte voor de laatste technische snufjes. Natuurlijk zijn ook de verschillende producten aanwezig, maar we richten ons op een totaaloplossing van diensten, service en producten. Zo bieden we onze klant de beste combinatie van ons aanbod: hulp en vakmanschap bij bijvoorbeeld installatie van de beste (en voor de klant best passende) producten van alle bekende merken. Wij zetten altijd nét dat stapje extra.

Online en offline vormen één geheel
Bij Expert hebben we offline en online winkelen geïntegreerd. Zowel aan de klantzijde als aan de achterkant zijn onze systemen optimaal met elkaar verweven. Zo zorgen we ervoor dat we onze klant producten en diensten kunnen bieden waar, wanneer en hoe hij dat wil. Ook hierbij staan onze kernwaarden steeds centraal.Kom jij werken bij Expert?

Wil je werken met enthousiaste collega’s en meegroeien met Expert?
Bekijk dan of er een interessante vacature voor je bij zit.
Hebben wij geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie