“Er heerst een informele sfeer, waarin we prettig met elkaar samenwerken.“

                            Linda Buitenhuis – medewerkster secretariaat

 

 


Vacature in de krant

Inmiddels werk ik al bijna dertig jaar bij Expert. Dat klinkt heel lang, maar zo voelt het niet. Ik heb nog steeds heel veel plezier in mijn werk. Ik heb op allerlei afdelingen gezeten, waarvan de laatste zeven jaar op het secretariaat. Mijn werk is heel gevarieerd en geen dag is dan ook hetzelfde. Op het secretariaat ondersteunen we alle collega’s en organiseren we allerlei praktische zaken, zoals trainingen.

De spil
Ik ben van alle markten thuis. Dat moet ook wel. Onze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als voor leveranciers, collega’s in de winkels en andere relaties. Alle telefoon komt bij ons binnen. Ik spreek dus heel veel mensen en krijg zo van alles wat mee. Dat is heel fijn, want hierdoor kan ik bijna alle vragen meteen zelf beantwoorden. De rest verbind ik intern door of naar één van onze winkels.

Teamspirit
Expert is echt een no-nonsense bedrijf, vol met mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Er heerst een informele sfeer, waarin we prettig met elkaar samenwerken. We zijn allemaal collega’s en we hebben elkaar nodig. Daarom zijn we succesvol en dat maakt het ook heel gezellig om bij Expert te werken.

Meegroeien
Het is heel mooi om te zien hoe een bedrijf verandert als je ergens heel lang werkt. Er is in dertig jaar heel veel gebeurd. Zelf ben ik me steeds blijven ontwikkelen. Er zijn altijd weer nieuwe mogelijkheden en kansen die je kan benutten. Het gaat heel goed nu, we openen nog steeds nieuwe winkels en we hebben een mooie webshop. Daar ben ik trots op!

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                   Werken bij Expert - Menno

   Thom van Dijk                           Saschanne Bresser                          Menno Kats
Verkoper Expert Leersum           Medewerker e-commerce                    Bedrijfsleider