“De home-elektronica branche is enorm in ontwikkeling.
         Inspelen op de snelle innovaties maakt mijn werk bij Expert heel interessant.”

                            Remko Simon – category manager

 

 

Wat ik doe bij Expert
Als category manager ben ik verantwoordelijk voor de productgroep audio. Samen met een groep Expertondernemers stel ik het assortiment voor audio vast, zorg ik voor invulling van de audioproducten in de landelijke folder en denk ik mee over de productpresentaties van audio in de winkels.

Goede vooruitzichten
Voordat ik op het hoofdkantoor kwam werken heb ik acht jaar in een Expert winkel gewerkt, aanvankelijk als bijbaantje in het weekend en later in vaste dienst. Naast mijn baan in de winkel heb ik een duale studie gevolgd, mede mogelijk gemaakt door Expert. Ik combineerde dus leren met werken. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar deze functie op het hoofdkantoor. Hier zie ik mezelf nog wel een poosje blijven, want ik kan absoluut nog groeien in mijn functie.

Razendsnelle ontwikkelingen

Detailhandel vind ik erg interessant. De home-elektronica branche is ook enorm in ontwikkeling. De producten en technieken volgen elkaar snel op. Daar kan ik in mijn functie op inspelen. Het maken van de doorvertaling naar alle communicatie uitingen en 140 winkels is steeds opnieuw een uitdaging!

Jong en dynamisch team

Ik werk in een compact en jong team met korte lijnen en een open sfeer. Ik merk dat Expert bewust ook jonge mensen aanneemt. Er is ruimte om te vernieuwen en out of the box te denken. Onderling is er een prima samenwerking. Onze afdeling werkt vooral veel samen met de afdelingen e-commerce en marketing. Doordat we regelmatig brainstormsessies organiseren, komen we tot creatieve marketingideeën of nieuwe acties. Zo blijven we voorop lopen als Expert!

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                   Werken bij Expert - Dorothy

   Menno Kats                                  Linda Buitenhuis                        Dorothy Futselaar                                                                          Bedrijfsleider                          Medewerkster Secretariaat                    Verkoopster