“Voor zowel mijn collega’s in de winkels als voor de klant kan ik écht wat betekenen.”

             Saschanne Bresser – medewerkster e-commerce

 

 


Alles online

De afdeling e-commerce houdt zich bezig met alles wat zich online afspeelt rondom Expert, op het vlak van e-commerce, customer care en online marketing. Samen met mijn collega’s zorg ik dat de producten compleet en aantrekkelijk op de website staan, met volledige, correcte en aansprekende productomschrijvingen erbij. Daarnaast ben ik telefonisch aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s in de winkel. Ik spreek dus heel veel mensen, dat persoonlijke contact vind ik heel prettig.

Expert is voor iedereen
Het assortiment van Expert is heel divers; iedereen gebruikt wel íets van de producten die we verkopen. Ik spreek echte gadgetfreaks, maar ook een meneer van 91 die niet zo goed weet wat voor kookplaat hij moet bestellen. Die afwisseling maakt het leuk. De vragen en problemen zijn heel uiteenlopend, ik vind het een uitdaging om alles helemaal op te lossen. Voor zowel mijn collega’s in de winkels als voor de klant kan ik écht wat betekenen.

Blijven leren bij Expert

Iedereen heeft zijn eigen rol binnen het team, met bijbehorende vaste taken. Onderling stemmen we werkzaamheden af en helpen we elkaar waar nodig. Daar leer ik heel veel van. Daarnaast zijn er volop trainingen die je product- en vakkennis op peil houden. Ik blijf me dus continu ontwikkelen. Onlangs hadden we als team bijvoorbeeld een cursus in het schrijven van goede productteksten. Voor alle lezers – dus ook voor die meneer van 91 – moet duidelijk zijn wat men aan het product heeft.

Een grote, gezellige organisatie
Ik was in het begin erg verrast dat ik zoveel contact heb met collega’s. Iedereen kent elkaar en voor een hoofdkantoor vond ik dat best bijzonder. Iedereen spreekt elkaar en helpt elkaar. Iedereen werkt samen én pauzeert samen. Dat is niet alleen heel fijn, ook heel effectief. Ik weet hierdoor precies wat ik aan mijn collega’s heb. We vormen een hechte groep.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                                Werken bij Expert - Menno

      Thom van Dijk                                Linda Buitenhuis                                  Menno Kats
Verkoper Expert Leersum              Medewerkster Secretariaat                            Bedrijfsleider