“Ik vind het fantastisch dat ik deze kans heb gekregen.

                                         Thom van Dijk – ondernemer Expert Leersum

 

 

Van verkoper naar ondernemer
Sinds 2009 werk ik bij Expert Leersum, van zaterdaghulp naar fulltime bezorger en uiteindelijk fulltime verkoper. In die jaren heb ik mij Expert Leersum eigen gemaakt, ik begrijp alle processen en verzorg de inkoop, verkoop en stuur personeel waar nodig aan. Mijn werkgever Marc Boers gaf op een gegeven moment aan open te staan voor opvolging, zodat hij een nieuwe uitdaging kon aangaan. In de periode erna groeide het gevoel om deze winkel te willen runnen. En ik merkte ook dat ik steeds meer aan deze uitdaging toe was. Na positieve gesprekken met mijn vriendin en collega’s, besloot ik de knoop door te hakken.

Goede gesprekken met Expert

Ook heb ik veel gehad aan de gesprekken met de commercieel begeleider vanuit Expert, die ik al kende van de winkel. Dat voelde meteen vertrouwd. De Expertorganisatie heeft ook meegekeken in mijn plan voor de exploitatie. Is het haalbaar? Waar zitten de risico’s? Hoe verhoudt mijn plan zich met cijfers van andere Experts? Vragen die Expert heel goed heeft kunnen beantwoorden en die mij extra vertrouwen gaven in mijn beslissingen.

Wat een winkel met je doet
Met de voorgaande ondernemer heb ik uitvoerig gesproken over wat een zaak hebben behelst. Niet alleen financieel en over bedrijfsvoering, maar ook over wat het met je doet als persoon. En ook na de overname houden we contact.

Vertrouwen in de toekomst
Ik vind het fantastisch dat ik deze kans heb gekregen. In de maanden na de overname heb ik een enorme ontwikkeling mogen doormaken, waarvoor ik Marc Boers en mijn collega’s wil bedanken. Ik ken de winkel door en door en ik heb heel veel vertrouwen in de toekomst.

Nóg hogere klanttevredenheid
De komende tijd ga ik eerst wennen aan mijn nieuwe rol: rustig aan de knoppen draaien om Expert Leersum verder te finetunen. Zo wil ik een nóg hogere klanttevredenheid bereiken. Want een klant omtoveren tot een terugkerende klant, is het mooiste wat er is.

Ook werken bij Expert?

Bekijk alle vacatures

______________________________________________________________________________

Lees ook het verhaal van..

                                   Werken bij Expert - Dorothy

   Menno Kats                                  Linda Buitenhuis                        Dorothy Futselaar                                                                          Bedrijfsleider                          Medewerkster Secretariaat                    Verkoopster